Представники ПолтНТУ презентували українську освіту у Лівані!

У складі делегації з України, яку очолює директор Український державний центр міжнародної освіти  Міністерства освіти й наук  України Олена Шаповалова представники університету взяли участь в освітній виставці «Third students orientation meeting» в м. Тріполі, Ліван.

Делегація Полтавського національного технічного університету імені Юрія Кондратюка у складі проректора з наукової та міжнародної роботи ПолтНТУ Світлани Сівіцької та завідувача сектору міжнародного відділу ПолтНТУ Катерини Яценко презентувала освітні послуги вишу  абітурієнтам з Лівану. До речі,  на базі університеті за англомовними програмами навчаються студенти з цієї країни.

Презентація українську освіту та навчання у Полтавському національному технічному університеті імені Юрія Кондратюка відбулась за активної підтримки Посольства України у Лівані та вельмишановного Посла Ігоря Осташа.

 Крім того, під час роботи виставки відбулася зустріч з головою Асоціації випускників українських ЗВО Zoukan Jaramani, під час якої обговорили співпрацю щодо здобуття освіти для ліванської молоді.

У Полтавському національному технічному університеті імені Юрія Кондратюка є усі умови для навчання представників з різних країн світу, адже навчання проводиться за сучасними освітніми програмами на англійській мові. Тож запрошуємо до навчання у ПолтНТУ, з нетерпінням чекатимемо серед студентів одного із провідних університетів країни!