ПолтНТУ взяв участь у Третьому євразійському саміті вищої освіти

У складі української делегації, яку очолювала директор Українського державного центру міжнародної освіти Міністерства освіти і науки України Олена Шаповалова представники університету взяли участь у Третьому євразійському саміті вищої освіти EURIE2018, який проходив у Стамбулі (Туреччина). Участь у самі взяли понад 3 тисячі учасників із понад 50 країн світу. Відкрив роботу саміту Міністр вищої освіти Малайзії Idris Jusoh, президент Euras-Eurasian Universities Union Mustafa Aydin та інші.

Делегація ПолтНТУ у складі проректора з наукової та міжнародної роботи Світлани Сівіцької, завідувача сектору відділу міжнародних зв’язків Катерини Яценко та доцента архітектурного факультету Аліси Зауральської презентувала університет на саміті світового рівня.

В межах саміту відбулася виставка закладів вищої освіти на якій був представлений стенд Study in Ukraine. На виставці було презентовано Полтавський національний технічний університет імені Юрія Кондратюка разом із 9-ма закладами вищої освіти України. Виставку відвідали Генеральний консул України у Стамбулі Олександр Гаман та консул Гриневецький Юрій.

Разом із колегами делегація університету презентувала можливості освіти в Україні та ПолтНТУ зокрема. Інтеграція до європейського освітнього простору є стратегічним пріоритетом діяльності ПолтНТУ!