Нові партнери ПолтНТУ в Туреччині

Перебуваючи із робочим візитом до Туреччини проректор з наукової та міжнародної роботи ПолтНТУ Світлана Сівіцька та завідувач сектору відділу міжнародних зв’язків Катерина Яценко відвідали Стамбульський технічний університет та зустрілися із координатором міжнародних зв’язків і представниками відділу міжнародного співробітництва Стамбульського технічного університету.

За результатами двосторонніх переговорів досягнуто домовленості про реалізацію академічної мобільності та проходження короткотермінового стажування в Стамбульському технічному університеті для студентів і викладачів університету відкриваються можливості.

У складі української делегації, яку очолювала директор УДЦМО Олена Шаповалова, делегація університету під час візиту до м. Бурса відвідала Університет Улудаг.

Відбулися робочі зустрічі з ректором Університету Улудаг Yusuf Ulcay та проректорами Eray Alper та Mehmet Yuce. За результатами переговорів університети планують відкрити спільну програму «подвійних» дипломів та реалізовувати академічну мобільність.

Перебуваючи у м. Бурса представники університету зустрілися із учнями жіночого ліцею, а також ліцею Bursa Anadola, де представили можливості освіти ПолтНТУ та відчули зацікавленість з боку турецької молоді.

Тож, для студентів та викладачів ПолтНТУ відкриваються нові можливості навчатися та стажуватися в Туреччині!