Делегація ПолтНТУ відвідала Познанську політехніку (Польща)

Цього разу  представники університету, в рамках угоди про співпрацю, підписаної ректором ПолтНТУ, професором Володимиром Онищенком між Полтавським національним технічним університетом імені Юрія Кондратюка та Познанською політехнікою, на чолі із завідувачем кафедри хімії ПолтНТУ, доцента, кандидата хімічних наук Дмитра Стороженка відвідали місто Познань (Польща), де зустрілись із викладачами та адміністрацією Познанської політехніки.

Так під час візиту, члени делегації ПолтНТУ зустрілись з ректором Познанської політехніки, професором Т. Льодиговським, проректором, професором Т. Єсіоновським, керівниками факультетів і кафедр університету. Представниками вишів було обговорено та визначено напрями майбутніх спільних наукових розробок із залученням магістрів та аспірантів, умови виконання спільних навчальних програм, у рамках договорів про співпрацю.

Перебуваючи в Познанській політехніці, науковці ПолтНТУ взяли участь у роботі конференції 1st International science conference – competences in the age of a smart world».

Встановлено наукові зв'язки з керівниками і виконавцями наукових проектів. Так, проведено зустрічі та переговори на факультетах механічної інженерії та управління, хімічних технологій; в інститутах хімічної та виробничої інженерії, технології матеріалознавства, автоматики і робототехніки; у відділах полімерів і функціональних наноматеріалів; у лабораторіях виробництва пластмас, біоматеріалів і скафолдів, протезування, електрохімії, віртуальної реальності та біокібернетики. Саме подібного роду співпраця вишів є навід’ємним для підготовки висококваліфікованих фахівців у Полтавському національному технічному університеті імені Юрія Кондратюка.