Студенти можуть отримати диплом Університету Гринвічу

6 червня, під час робочого візиту до Лондона ректор ПолтНТУ, професор Володимир Онищенко та віце-канцлер Бізнес школи Університету Гринвічу Jon Sibson підписали угоду про спільну підготовку бакалаврів за програмою «подвійного» диплому між Полтавським національним технічним університетом імені Юрія Кондратюка та Університетом Гринвічу.


Студенти, які навчаються у навчально-науковому інституті фінансів, економіки та менеджменту ПолтНТУ можуть отримати диплом Університету Гринвічу по трьом спеціальностям: BSc «Economics with Banking», BSc «Finance and Investment Banking», BA «Business Studies».


Підписана угода за програмою «подвійного» диплому є першою Українсько-Британською програмою спільної підготовки бакалаврів. Програма передбачає трьох річне навчання у ПолтНТУ та навчання в Університеті Гринвічу протягом останнього четвертого року програми з отриманням дипломів українського та британського університетів: ПолтНТУ та Університету Гринвічу.


Під час перебування в Університеті Гринвічу відбулася робоча зустріч з директором факультету інженерії та науки із партнерства та міжнародного співробітництва Timothy Barry, під час якої ректором університету, професором Володимиром Онищенко досягнуто домовленість про спільну підготовку фахівців за програмою «подвійного» диплому за спеціальностями: «Civil Engineering», «Mechanical Engineering», «Electrical Engineering».
Запрошуємо на навчання в ПолтНТУ!


ПолтНТУ надає можливості навчання в Лондоні!