IV Міжнародна науково-практична конференція

У ПолтНТУ відбулася IV Міжнародна науково-практична конференція «Інноваційні технології у контексті іншомовної підготовки фахівця».

У роботі конференції взяли участь понад 120 провідних учених, викладачів і молодих науковців із України, Великобританії, США, Судану, ПАР, Швеції, Алжира. До роботи конференції долучились і представники консультаційного центру мережі EducationUSA.

Під час роботи у пленарного засідання та секційних семінарів учасники конференції обговорювали освітніх програми для студентів за кордоном, пріоритетність та необхідність подальшого дослідження інноваційні технології в контексті іншомовної підготовки фахівця та впровадження наукових результатів у практичну діяльність викладача та перекладача.

ПолтНТУ активно розвиває міжнародне співробітництва, в контексті підготовки іншомовних фахівців, зокрема на базі університету відкрито центри міжнародного співробітництва: українсько-британський, українсько-німецький, українсько-польський, українсько-американський, що забезпечує інтернаціоналізацію міжнародних зв’язків та відкриває нові можливості для студентів університету вивчати іноземні мови та культуру країн-партнерів.