Українські проекти в рамках програми Erasmus+ здобули півмільйона євро

Серед переможців конкурсу 13 організацій з України

Виконавче агентство з питань освіти, аудіовізуальних засобів і культури (ЕАСЕА) оголосило результати конкурсу 2018 р. проектів Жана Моне Програми Європейського Союзу ЕРАЗМУС+, серед яких є 14 проектів від України, які рекомендовані до фінансування Європейським Союзом, повідомляється на сайті українського національного офісу Erasmus+.

Серед переможців конкурсу 13 організацій з України (Київ, Суми, Харків, Одеса, Полтава, Івано-Франківськ, Миколаїв, Запоріжжя, Маріуполь, Львів). Вони вже з вересня 2018 року розпочнуть реалізацію проектів Жана Моне в межах програми Еразмус+.

У повідомленні вказується, що 14 проектів з України мають загальний бюджет на суму близько 500 тис. євро.

Більшість переможців – це проекти зі сталого розвитку, медичної освіти, зовнішньої політики ЄС, комерційного права, антитоталітарних практик, енергоефективності, міждисциплінарності та інклюзивності в докторантурі, а також європейських цінностей.

Довідково

Напрям Жана Моне є окремим компонентом міжнародного виміру програми Еразмус+, який має на меті популяризацію викладання, проведення досліджень та співпраці з європейських студій у всьому світі.