Study in Ukraine: університет презентували на NET Admission Online-2020

27 травня відбувся вебінар NET Admission Online-2020 – Study in Ukraine, на якому Український державний центр міжнародної освіти і представники провідних українських ЗВО презентували можливості освіти в Україні. Це нова освітня тенденція он-лайн презентацій для іноземних студентів за допомогою нових способів міжнародного співробітництва.

Україну на заході представляли 4 спікери, серед яких проректор з наукової та міжнародної роботи Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка Світлана Сівіцька.

Презентуючи Study in Ukraine, директорка Українського державного центру міжнародної освіти Олена Шаповалова розповіла про особливості отримання запрошення на навчання, надання візової підтримки та навчання іноземних студентів в Україні.

У заході взяли участь представники більше десятьох країн світу: Польщі, США, Бразилії, Китаю, Індії, Тунісу, ОАЕ, Гани, Туреччини, Замбії, Гани, Індонезії.

«Запрошуємо вас на навчання до Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка! Саме тут ви отримаєте якісну освіту міжнародного рівня! Університет входить у ТОП-50 українських закладів вищої освіти за кількістю іноземних студентів – у нас навчаються іноземці із понад 40 країн світу. В нових умовах університет пропонує online-навчання міжнародного рівня», – зазначила проректор Світлана Сівіцька і презентувала можливості навчання англійською мовою за 92 освітніми програмами бакалаврів, магістрів та докторів філософії.

Український державний центр міжнародної освіти Міністерства освіти і науки України є офіційним державним джерелом інформації з питань навчання іноземних студентів в Україні, який допомагає іноземним студентам отримати міжнародно визнану якісну освіту в українських університетах, що гарантуватиме абсолютний професійний успіх в будь-якій країні світу.