Стипендії на навчання від уряду Чеської Республіки

Пропонується 10 стипендій для навчання за магістерськими і докторськими освітніми програмами

Інформуємо, що у рамках закордонного співробітництва з метою розвитку Уряд Чеської Республіки у 2019-2020 академічному році пропонує українським студентам стипендії на навчання на акредитованих освітніх програмах у державних закладах вищої освіти Чеської Республіки.

Пропонується приблизно 10 стипендій для навчання за магістерськими і докторськими освітніми програмами. Навчання за магістерською програмою може здійснюватися чеською або англійською мовою (у разі навчання чеською мовою в рамках програми передбачається однорічний підготовчий курс з вивчення чеської мови і фахової підготовки). Навчання за докторською програмою здійснюються англійською мовою. Пріоритетні галузі: сільське господарство, хімія, технічні спеціальності (енергетика, видобування, електротехніка, будівництво, транспорт), суспільствознавство, екологія та інформатика.

Для, кандидатів на урядову стипендію у 2019-2020 академічному році відкрита он-лайн реєстрація за посиланням.

Заявки приймаються до 30 вересня 2018 року. Детальна інформація про програми знаходиться на веб-сторінці Міністерства освіти, молоді і фізичного виховання Чеської Республіки за посиланням.