Робочий візит делегації ПолтНТУ до Польщі

27 жовтня Опольську політехніку (Польща) з офіційним візитом відвідала делегація Полтавського національного технічного університету імені Юрія Кондратюка.

Реалізуючи укладену у 2014 році угоду про співробітництво між Опольською політехнікою та Полтавським національним технічним університетом імені Юрія Кондратюка відбувся візит ректора ПолтНТУ, професора Володимира Онищенка та проректора з науково-педагогічної, соціальної та міжнародної роботи Світлани Сівіцької до Ополе. В межах візиту відбулась робоча зустріч із проректором по роботі зі студентами та інвестиціями Опольської політехніки Крістофом Маліком. На зустрічі обговорили напрями подальшої співпраці між вишами, спільні освітні та наукові проекти.

Відбулася зустріч із деканом механічного факультету Анною Карол під час якої було досягнуто домовленість про реалізації спільних програм подвійних дипломів, проведення стажувань студентів та викладачів, проведення спільних наукових заходів, зокрема конференцій. Делегація ознайомилася із лабораторіями механічного факультету.

 

Крім того делегація ПолтНТУ відвідала факультет електротехніки, автоматики та інформатики, де ознайомились із навчальними та науковими лабораторіями автоматики, лабораторією академії Cisco та іншими.

                         

Також відбулася зустріч із керівництвом Інституту Конфуція центру співробітництва Польщі і Китаю Опольської політехніки, зокрема директором зі сторони Китаю Jiang Huijuan, під час якої обговорили напрями розвитку співпраці з Китаєм та актуальність вивчення китайської мови.

 

Таким чином розвиваючи міжнародні зв’язки Полтавський національний технічний університет імені Юрія Кондратюка надає можливість студентам університету проходити стажування та навчатися за програмами академічної мобільності в університетах Європи, що підвищує їх конкурентоспроможність на ринку праці.