Представники EducationUSA презентують можливості навчання в США

24 лютого у Національному університеті імені Юрія Кондратюка відбудеться зустріч з представником Консультативного центру мережі EducationUSA, під час якої студенти можуть дізнатися про особливості вступу та навчання в університетах США

EducationUSA є офіційним джерелом інформації про вищу освіту в США. Консультативний центр мережі EducationUSA у Києві входить до мережі з понад 435 центрів у 180 країнах, що надають інформацію про всі акредитовані американські вищі навчальні заклади у США та проводять консультації щодо вступу до коледжів та університетів у США.

Центр спонсорується Державним департаментом США за підтримки Посольства США в Україні та адмініструється Американськими Радами з міжнародної освіти: ACTR/ACCELS.

У 2018/2019 навчальному році у США навчалося 1953 українці, а 83 американці обрали Україну для свого навчання (Джерело: Open Doors Report).

Про особливості американської вищої школи, можливості отримання вищої освіти у США на рівні магістратури та докторантури, а також про стипендіальні програми уряду США розповість представник Консультативного центру мережі EducationUSA у Києві.

Зустріч відбудеться 24 лютого о 10:00 у Центрі сучасного мистецтва Національного університету імені Юрія Кондратюка (проспект Першотравневий, 24, ауд. 302 – центральний корпус)