Perspektywy Women in Tech Summit

“Perspektywy Women in Tech Summit 2018” – це унікальна подія в Центральній та Східній Європі та Центральній Азії, присвячена жінкам-студентам та фахівцям зі сфери IT.

Очікуються рекордні 1000 учасників з Польщі, інших країн Європейського Союзу та України, Білорусі, Росії, Казахстану, Узбекистану та Таджикистану. Саміт стане центром обговорення майбутнього технологій та внеску жінок у цю життєво важливу сферу. Сайт конференції: https://www.womenintechsummit.pl/


Саміт стане першим в своєму роді місцем зустрічі талановитих жінок з галузі технологій. Учасники зможуть послухати лекції та зустрітися з керівниками найбільших світових технологічних компаній, освіжити свої знання та отримати можливості для професійного розвитку. Марія Габріель, Комісар ЄС з питань цифрової економіки та суспільства, буде спеціальною гостею Саміту.
Паралельно з Самітом буде проводитись Ярмарок кар’єри за участі провідних технологічних компаній, де особливий акцент робиться на підтримці жінок. Університети та ІТ факультети будуть представляти свої досягнення та встановлювати контакти з високотехнологічними підприємствами.

Освітній Фонд Perspektywy разом з партнерами підготував гранти, які дозволять талановитим українкам безкоштовно взяти участь у конференції. Отже, Вам є 18 років? Ви –  студентка, випускниця або аспірантка?  Ви вивчаєте такі напрямки як IT, автоматика, роботика, електроніка, мехатроніка, телекомунікації в одному з університетів України та плануєте побудувати свою кар’єру в галузі технологій? Або ж Ви закінчили навчання не більше ніж 5 років тому на напрямку IT /комп’ютерні технології? Ви вільно володієте англійською мовою? Якщо Ваша відповідь на ці питання – “так”, то Ви можете подати заявку на грант та отримати шанс взяти участь у події безкоштовно!

Що покриває грант?

  • повна участь у двох днях конференції;
  • матеріали конференції;
  • участь у вечірньому заході;
  • доступ до Ярмарки кар’єри та нетворкінгового простору;
  • гарантоване покриття автобусного перевезення з Києва;
  • проживання в Варшаві під час конференції.

 Як подати заявку на отримання гранту?

  • Подача заявок відбувається через сайт Саміту “Perspektywy Women in Tech Summit 2018”. В подальшому заявки будуть розглядатися оргкомітетом при Українсько-Польському центрі КПІ ім. Ігоря Сікорського.
  • Заявки подаються за посиланням: https://www.womenintechsummit.pl/international-students-application
  • Організатори вибиратимуть одержувачів грантів, оцінюючи якість їхніх заявок – кількість наявних грантів обмежена (100).
  • Заявки на отримання грантів приймаються до 25.09.2018, інформація про результати буде надіслана аплікантам електронною поштою.

Додаткова інформація:
Anna Bidnyuk anna_bidnyuk@ukr.net
Daryna Sokolova d.sokolova@perspektywy.pl