Найпрестижніший міжнародний конкурс з інвестиційних досліджень!

Організатором Всеукраїнського конкурсу з інвестиційних досліджень виступає CFA Society Ukraine.

Організатором Всеукраїнського конкурсу з інвестиційних досліджень виступає CFA Society Ukraine. На регіональному та міжнародному етапах організаторами Конкурсу виступає CFA Institute, організація, що об’єднує інвестиційних професіоналів зі всього світу.

У Конкурсі приймають участь команди, що складаються з 3-5 студентів 3-4 курсів освітнього рівня «Бакалавр» та/або 1-2 курсів освітнього рівня «Магістр», які протягом 2 місяців під керівництвом до  свідченого інвестиційного аналітика повинні будуть написати інвестиційний звіт англійською мовою по одній з провідних публічних компаній та презентувати результати звіту перед суддями.  Від одного університету мають право брати участь лише 2 команди, які представляють щонайменше 2 різні каферди/інститути/факультети. 

Минулого року більше 180 студентів з 33 провідного ВНЗ 17 регіонів України (Києва, Львова, Харкова, Тернополя, Одеси, Чернігова, Сум, Полтави тощо) взяли участь у Конкурсі.

Більш детальну інформацію про Конкурс, Ви можете знайти на веб-сайті.

Команда, що переможе у Всеукраїнському конкурсі з інвестиційних досліджень буде представляти Україну на Регіональному етапі Конкурсу, що пройде у місті Дублін, Ірландія. Офіційне відкриття Конкурсу відбудеться 10 листопада 2017 року у м.Києві.

Більш детально про умови Конкурсу, а також про вимоги до учасників можна ознайомитись в Офіційних Правилах Конкурсу.