На базі ПолтНТУ відбулась зустріч із представниками Fulbright Public Policy Fellowship

На базі ПолтНТУ відбулась зустріч представників Fulbright Public Policy Fellowship із співробітниками та студентами навчального закладу. Так, під час спілкування присутні мали нагоду обговорити можливості, що їх надає програма, та обговорення умов участі у конкурсах на отримання фулбрайтівських стипендій для навчання, стажування та проведення досліджень в університетах США.

Серед представників програми імені Фулбрайта в Україні була присутня асистентка Олена Прокопчук і американський студент Крістофер Обермейер.

 Бажаючи мали нагоду дізнатись як про існуючі проекти, так і розпитати американського студента про його навчання за даною програмою.

  Так, Крістофер Обермейер – американський студент, що перебуває в Україні за грантом Fulbright Public Policy Fellowship при Міністерстві освіти і науки України. Темою його проекту є охорона здоров’я та питання, пов’язані із системою нагляду за поширенням ВІЛ. Крістофер плідно співпрацює з Міністерством охорони здоров’я України.

 Як зазначили організатори заходу, кожен має можливість взяти участь у конкурсах, які пропонує програми та навчатись закордоном.