«Інноватика в сучасній освіті-2020»: університет відзначили почесною нагородою

Національний університет «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» відзначили Почесною нагородою «Лідер інновацій в освіті» на Дванадцятій міжнародній виставці «Інноватика в сучасній освіті», що проходить 12 – 14 жовтня у Києві.

Міжнародна виставка «Інноватика в сучасній освіті» та виставка освіти за кордоном «World Edu» – наймасштабніші заходи в освітньому середовищі країни, спрямовані на обговорення нагальних проблем в умовах сучасних викликів, обмін практикою впровадження педагогічних інновацій і управлінських рішень, спілкування між виробниками засобів навчання і їх безпосередніми користувачами, професійна платформа для ділових контактів і визначення шляхів інтеграції до європейського й наукового співтовариства. Компанія «Виставковий світ» за інформаційної та методично-організаційної підтримки Міністерства освіти і науки та Національної академії наук України проводить заплановані заходи у столичному Палаці спорту.

Привітання учасникам, організаторам і гостям надіслали Голова Верховної Ради України Дмитро Олександрович Разумков, тимчасово виконуючий обов’язки Міністра освіти і науки України Сергій Миколайович Шкарлет, Президент Національної академії педагогічних наук України Василь Григорович Кремень, виконуючий обов’язки директора Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти» Євген Володимирович Баженков.

Щороку для учасників проводять виставкові конкурси – «Лідер інновацій в освіті» та конкурси з тематичних номінацій, переможців відзначають Почесною нагородою, дипломами, золотою, срібною та бронзовою медалями.

Національний університет «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» здобув Почесну нагороду «Лідер інновацій в освіті» та став переможцем конкурсу тематичних номінацій у номінації «Інноваційна діяльність закладів освіти як важливий фактор забезпечення якості освіти». Полтавська політехніка неодноразово стає переможцем та дипломантом всеукраїнських та міжнародних освітньо-наукових виставок, створюючи сприятливі умови для популяризації спеціальностей різного напряму серед молоді.

Виставка представляє 328 учасників із Вінницької, Волинської, Дніпропетровської, Донецької, Житомирської, Запорізької, Івано-Франківської, Київської, Кіровоградської, Луганської, Львівської, Миколаївської, Одеської, Полтавської, Рівненської, Сумської, Тернопільської, Харківської, Херсонської, Хмельницької, Черкаської областей, м. Києва, а також Словаччини, Естонії, Угорщини, Польщі, Литви, Латвії, Грузії, Молдови, Румунії. На виставці представлені інноваційні здобутки національних закладів вищої освіти, наукових установ, обласних і міських управлінь освіти, закладів професійної (технічно-професійної освіти), науково-методичних центрів, закладів загальної середньої, дошкільної та позашкільної освіти. Учасники виставки можуть також ознайомитися з експозицією зарубіжних закладів освіти, освітніх агенцій та міжнародних представництв.

Виставка «Інноватика в сучасній освіті» вже вдванадцяте стала майданчиком ефективних презентацій інноваційних освітніх технологій та досвіду, обговорення масштабних освітньо-наукових проєктів, створення потужного інформаційного поля для ділових контактів з розвитку науково-технічних досліджень, академічного обміну школярами, студентами та викладачами, обговорення аспектів упровадження сучасних технологій і методик у навчальний процес.

Обговорення проблем інноваційного розвитку освіти відбудеться в онлайн форматі на 60 конференціях, презентаціях, семінарах, круглих столах, майстер-класах за участю практичних працівників галузі освіти, керівників, науковців, провідних фахівців Міністерства освіти і науки України, Національної академії педагогічних наук України, Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти», виробників і постачальників засобів навчання.

Медіа–центр
Національного університету
«Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»