Участь представників ПолтНТУ у роботі І Міжнародної конференції у Білостоцькому технологічному університеті (Польща)

22 – 23 червня 2016 року делегація ПолтНТУ взяла участь у роботі І Міжнародної конференції з сучасних досліджень проблем матеріалів, технологій та організації в цивільному будівництві в міжнародному контексті (I International Conference on Current research problems of materials, technologies and organization of civil engineering in cross-border approach), Білостоцький технологічний університет (Польща).

Делегація ПолтНТУ (зліва на право): доцент Сергій Микитенко,
начальник науково-дослідницької частини Олена Воскобійник,
професор Олександр Семко, докторант Сергій Мурза

 

22 – 23 червня 2016 року Білостоцький технологічний університет з робочим візитом відвідали науковці будівельного факультету ПолтНТУ: професор Олександр Семко, начальник науково-дослідницької частини Олена Воскобійник, доцент Сергій Микитенко та докторант Сергій Мурза.

Білостоцький технологічний університет (Bialystok University of Technology) – один із провідних державних технічних університетів в північно-східній Польщі, з яким за ініціативою та підтримкою ректора ПолтНТУ професора Володимира Онищенка в рамках реалізації угоди про співробітництво протягом останнього року здійснюється плідна співпраця у сфері освітньої та наукової діяльності.

Нагадаємо, що в рамках дії угоди протягом цього семестру 12 студентів 3-го курсу будівельного факультету ПолтНТУ навчалися у Білостоцькому технологічного університету за програмою академічної мобільності «Кредитна мобільність».

Професор кафедри будівельних конструкцій Білостоцького технологічного університету
Віктор Тур приймає іспит із залізобетонних конструкцій у студентів ПолтНТУ, що навчаються за програмою академічної мобільності


І-у Міжнародну конференцію з сучасних досліджень проблем матеріалів, технологій та організації в цивільному будівництвібуло присвячено 65-ій річниці факультету цивільної та екологічної інженерії (Faculty of Civil and Environmental Engineering). Цей факультет є провідним у вищі та заснований одночасно з університетом.

В рамках урочистих заходів представники делегації ПолтНТУ професор Олександр Семко та начальник науково-дослідницької частини Олена Воскобійник передали найщиріші привітання та вітальну адресу від ректора ПолтНТУ професора Володимира Онищенка, зазначивши, що Полтавський національний технічний університет імені Юрія Кондратюка та Білостоцький технологічний університет мають багато спільних рис – багаторічну історію, структуру, напрями наукових досліджень тощо, а подальший розвиток міжнародної співпраці, освітній, науковий та культурний обмін є запорукою подальшого розвитку та процвітання наших вишів.