Програми обміну для студентів ПолтНТУ, а також спільні програми «подвійного диплому» з США

Студенти ПолтНТУ – для Вас чудові новини!!! Відтепер для студентів університету відкриваються нові можливості обмінів та навчання у Каліфорнії!

Перебуваючи з робочим візитом у Вашингтоні, США делегація ПолтНТУ у складі: ректора ПолтНТУ Володимир Онищенко, проректора з наукової та міжнародної роботи Світлана Сівіцька, завідувача кафедри туризму та адміністрування Ірини Черниш, провели робочі зустрічі із новими міжнародними партнерами.

Під час NAFSA 2019 Annual Conference & Expo, "Global Leadership, Learning, and Change" представники ПолтНТУ обговорили можливості реалізації спільних освітніх програм з представниками консорціумів закладів освіти США з Техасу, Каліфорнії, Вашингтону, Массачусетса, Флориди та Нью Йорку.

За результатами робочих зустрічей з університетами та коледжами Каліфорнії та Північної Кароліни досягнуто домовленості щодо реалізації коротко- та довготермінових програм обміну для студентів ПолтНТУ, а також спільних програм «подвійного диплому» зі США.

Також для студентів та викладачів ПолтНТУ відкриються можливості нових освітніх програм та обмінів із закладами вищої освіти Індії, Китаю, Туреччини, Іспанії, Німеччини та Ізраїлю.

Шукаєте можливості здобути освіту за кордоном, тоді запрошуємо на навчання до ПолтНТУ – міжнародного освітнього центру Полтавщини!