Навчання за програмою "Подвійного диплому" в університеті Гринвічу за напрямком "Фінанси, Менеджмент, економіка"

Мрієте про навчання за кордоном? Маєте на меті отримати якісну фахову освіту та диплом міжнародного зразка? Тоді у нас є пропозиція саме для Вас!

У Полтавському національному технічному університеті імені Юрія Кондратюка існує програма «Подвійний диплом», яка дасть змогу отримати Вам одразу два дипломи державного зразка британського та українського університетів: Університету Гринвічу та Полтавського національного технічного університету імені Юрія Кондратюка.

Ще з перших років шкільного навчання всім добре відома фраза «What is the capital of Great Britain? London is the capital of Great Britain», здавалась недосяжною мрією, адже потрапити в столицю Великобританії не так просто. Але тепер це реальність, яку пропонує Вам #ПолтНТУ. У нас існує спільна бакалаврська програма за спеціальностями «Економіка та банківська справа», «Бізнес-дослідження», «Фінанси та інвестиційний банкінг» з Університетом Гринвічу (Лондон, Великобританія), завдяки якій Ви можете не тільки навчатися, а ще й жити в столиці-мрії.

Пропонуємо Вам не гаяти часу, та швиденько звертатися за детальною інформацією про програми «подвійного» диплому до відділу міжнародних зв’язків (каб. 206 Центрального корпусу) e-mail: interoffice@nupp.edu.ua та тел. +38 0532-60-96-67!

UNIVERSITY OF GREENWICH - https://www.gre.ac.uk/

ПОЛТАВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТЕХНІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ІМЕНІ ЮРІЯ КОНДРАТЮКА - https://nupp.edu.ua/